måndag 11 juli 2011

H ♥ M

♥ 110711 ♥

Idag har jag haft äran att få fotografera mitt första bröllop! Vilken underbar dag och vilket vackert brudpar det var. Det var en av mina bästa vänner som gifte sig i all hemlighet med bara två vittnen (jag som fotograf och min make) och prästen. Inspirationen till den här bilden har jag funnit hos Sara Marklund

Sara

3 kommentarer:

  1. Hej Sara! Länge sedan nu, hur har ni det? Vad våra tjejer växter, så fin bild du har på Nelia i headern nu. Och vilken underbar bröllopsbild du tagit. Vad fantastiskt att få vara med sådär på ett hemligt bröllop. Vilken ära. Ha en fin dag! Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Grattis till ditt första bröllop. Kan tro att de blev väldigt mkt fina bilder, den här är superfin! Härligt skärpedjup där man kan ana vackra blommor i grönskan.

    Har gått in i ett pessimistiskt läge och tror inte att jag ska komma in, men ska erkänna att nu börjar hoppet spira väldigt mkt! Antar att det är en inställning för att jag inte ska bli för besviken om man inte kommer in och istället bli super glad om man gör de. :)
    Hoppas vi kan få resultatet den 14:e och inte den 15:e :D

    Är så roligt o se att ni "ligger efter" med sommaren. Här har syrenerna blommat ut för länge sen. Det är så charmigt hur man kan se hur årstiderna förflyttar sig genom landet.

    Nu håller vi tummarna! :)

    SvaraRadera
  3. Underbart vackert och romantiskt!

    SvaraRadera

♥ Tack för din kommentar! ♥

Jag svarar på din kommentar i din blogg. Har du ingen blogg så svarar jag i det här inlägget :-)