tisdag 30 november 2010

♪ *♫* En sockerbagare.. ♪ ♫*



här bor i staden.. ♪ ♫*

Han bor då i alla fall inte hos mig ;-) Nästa år får lillan gå lös på huset tror jag, hon lär nog ha mer fantasi än mig.

Sara

Ps. Ser ni att pepparkaksgumman som bor i huset har skottat framför dörren :-)

6 kommentarer:

  1. Det ser inte ut som du saknat fantasti, det är ju jättefint! Oj vad fint sade jag högt för mig själv när jag tittade, och maken undrade vad jag mumlade om :) Nu fick jag också lust att göra pepparkakshus.

    SvaraRadera
  2. Kom att tänka på kryddor nu när du visade ditt pepparkakshus.
    Ett tips är att prova dricka Kummin-te för att underlätta pruttar/magen under nattsömnen. Tydligen ska både mamman och barnet dricka detta (om man ammar). Det ska underlätta för barnet. Men prata med BVC först eller googla lite om det.
    Det ska inte vara Spiskummin utan vanlig Kummin. Kallas nog brödkummin ibland också. Ibland förväxlas dessa kryddor eftersom Spiskummin heter Cumin på engelska. Vanlig Kummin heter Caraway på engelska.
    Hoppas det går bättre och bättre med sömnen för er! Kramis

    SvaraRadera
  3. Inte alls nå´t elände, tycker jag. Jag gillar framför allt fönsterkarmarna - de har en slarvigt skön stil. Riktigt konstnärliga!

    SvaraRadera
  4. BQ: Tack vad gullig du är :-) De där slarviga fönsterkarmarna ska likna istappar men det misslyckades ;-) Hoppas allt är bra med dig!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Oj så SÖTT ;-) Å bilderna ovan var så vintriga och vackra! Bra tips på inslagning är att svepa in i en snygg kökshandduk eller scarfs som är en present i sig, eller snygga burkar :-) Kram kram

    SvaraRadera

♥ Tack för din kommentar! ♥

Jag svarar på din kommentar i din blogg. Har du ingen blogg så svarar jag i det här inlägget :-)