onsdag 19 januari 2011

Knodd i knodd

Idag blev lillan sju månader :-) Vart tog mitt lilla spädbarn vägen? Passade på att stoppa ner min lilla knodd i Ikeas tunna "Knodd" medans hon fortfarande ryms.

Sara

6 kommentarer:

  1. Så kan det nog vara, är ju inte världsbäst på att uppdatera direkt ;) Fast, jag har dock fått för mig att man inte räknas in i statistiken om man inte går till första sidan.. på bloglovin klickar man väl upp inläggen för sig? Jaja, ganska oväsentligt egentligen =) Tack för att du kommenterade!

    SvaraRadera
  2. Underbar bild!

    Nu ligger min fotoutmaning uppe på bloggen! Gå in och kika vad det är och framför allt: VAR MED! Du är så duktig så det skulle vara kul att se vad du skulle bidra med! :)

    http://lailavillebeck.blogg.se/

    SvaraRadera
  3. Sv: Jag kommer att länka de som är med, men än så länge verkar det inte bli så många :( Fast det blir kul även om det bara blir du och jag ;) Då kan vi peppa varandra lite extra ju!

    http://lailavillebeck.blogg.se/

    SvaraRadera
  4. Helt underbar! Vilken fin klänning hon har på sig. Vad roligt att sätta henne i tunnan, fniss. Visst är det konstigt att de helt plötsligt blir en liten minimänniska istället för ett spädbarn, när hände det?!?! Vips så är de "stora".
    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Förresten, har du sett att Vi föräldrar har en tävling om omslagsbarn till sommaren? Du måste skicka in din Nelia, hon är så himla söt med sin gulliga frisyr. Hon skulle pryda omslaget utmärkt.

    SvaraRadera
  6. Kul! Tänkte först att det måste vara ett väldigt litet barn innan jag insåg att det nog var Knodden som var större än jag trodde

    SvaraRadera

♥ Tack för din kommentar! ♥

Jag svarar på din kommentar i din blogg. Har du ingen blogg så svarar jag i det här inlägget :-)