fredag 21 januari 2011

Utmaning hos Laila - En bild om dagen


Nikon D7000 + Nikon 50mm f/1.4 *ღ* 50mm, f/1.4 och ISO 250

Jag är med i utmaningen "En bild om dagen" inne hos fotograf Laila Villebeck. Den börjar imorgon den 22/1 och slutar fredagen den 28/1.
Jag kommer att fota i färg eller svartvitt, med brännvidd 50 och bländare 1.4-2. Häng med du också! Klicka här! Bilden ovan är tagen enligt reglerna ;-) Lillan leker på golvet med sina klossar.

x
Sara

2 kommentarer:

  1. Hej Sara! Imorgon kör vi igång! :) Dagens bild är en jättefin porträttbild på din flicka (för jag gissar att det är din dotter?). Kompositionen, blicken och uttrycket gör att jag vill titta på bilden länge och jag ler lite när jag tittar :) Fint! Det korta skärpedjupet gör att blicken dras direkt till ögonen. Kanske att klossarna uppe i högra hörnet stör helhetsintrycket lite, men samtidigt berättar de ju en historia - hon är mitt i en lek.

    Hoppas att feedbacken var ok?

    SvaraRadera
  2. Hej Sara! Imorgon kör vi igång! :) Dagens bild är en jättefin porträttbild på din flicka (för jag gissar att det är din dotter?). Kompositionen, blicken och uttrycket gör att jag vill titta på bilden länge och jag ler lite när jag tittar :) Fint! Det korta skärpedjupet gör att blicken dras direkt till ögonen. Kanske att klossarna uppe i högra hörnet stör helhetsintrycket lite, men samtidigt berättar de ju en historia - hon är mitt i en lek.

    Hoppas att feedbacken var ok?

    SvaraRadera

♥ Tack för din kommentar! ♥

Jag svarar på din kommentar i din blogg. Har du ingen blogg så svarar jag i det här inlägget :-)